Trainer

Sander van Ommen

Dit is Sander; gepassioneerd bergsporter, gezinsman en een echt mensen-mens. Gecombineerd met zijn enthousiasme en passie voor het sales vak is dit een échte DOOR-topper! Sander krijgt energie van het overdragen van kennis en van het bedenken van creatieve oplossingen.

Niet de sterksten winnen, maar zij die het best met verandering omgaan.

Over Sander

Met zijn jarenlange ervaring in diverse sales rollen kent Sander de klappen van de sales zweep. Zo komt Sander altijd met ideeën die meerwaarde creëren voor jouw organisatie. Zijn #aanstekelijke enthousiasme zet menig sales dier in vuur en vlam.

Sander heeft ervaring in het retail vak als B2B. Hij schakelt moeiteloos tussen de ondernemer én zijn medewerkers. Zet Sander in en hij creëert een win-win situatie voor jouw organisatie!

Sander’s karaktereigenschappen

  • Open
  • Enthousiast
  • Empathisch
  • Gedreven
  • Humor

Sander stelt zich aan je voor

Sander zijn programma's

Sander is een ervaren DOOR trainer. Je ziet hieronder verschillende programma's, waar Sander op zijn sterkst is!

Sander is een mensen-mens. Met een enorme bak aan sales ervaring blijft hij oprecht nieuwsgierig naar het verhaal achter elk individu. Sander is pas tevreden als iedereen enthousiast en 100% ‘aan’ is. Dat maakt Sander een super trainer. Dat hij daarnaast een klasse snowboarder en oud-windsurfer is, doet er dan natuurlijk niet meer toe 😊.
Joost van der Weijden
DOOR Training & Coaching