Wat wij doen

DOOR is een 'aanstekelijk ambitieus' trainings- en coachingsinstituut. Onze belofte? Jouw ambitie, gerealiseerd. Door middel van maatwerk programma's helpt DOOR jou om duurzaam jouw ambities te realiseren. DOOR trainers en coaches zijn ondernemers die in teams samenwerken om jou te laten winnen.

Op maat gemaakt voor jouw organisatie

Iedere organisatie is uniek. Net als ieder mens. Daarom is in onze visie ook ieder programma uniek. Maatwerk dus. DOOR helpt organisaties en mensen ambities te realiseren door middel van op maat ontwikkelde programma's die perfect aansluiten bij de markt, de organisatie en de mensen. Op deze manier wordt ontwikkelen omgezet in duurzaam resultaat. De DOOR programma's worden vormgegeven en uitgevoerd door DOOR trainers die allemaal ondernemer zijn. Zo spreekt, traint en coacht een DOOR trainer altijd vanuit ruime ondernemerschapservaring. DOOR richt zich daarbij op de thema's sales, leiderschap en klantgerichtheid.

 

Direct sparren over jouw uitdagingen en ambities met een van onze specialisten?

Plan een gratis inspiratiegesprek!

Welke ambities wil jij realiseren?

Een DOOR programma is niet zomaar een bedrijfstraining of coachtraject. Het is een investering in de duurzame ontwikkeling van leiders en medewerkers om ambities te realiseren. Het doel van ieder programma is om daarmee tastbare en duurzame resultaten te boeken.

De start van ieder DOOR programma is daarom een persoonlijke kennismaking met een uitgebreide verkenning van de vraag, de organisatie, de ambitie en de wensen. De uitkomsten worden door een ontwikkelteam vertaald in een maatwerk trainings- of coachingsprogramma.

Na de ontwikkeling worden leiders en medewerkers getraind door een team van DOOR trainers en coaches. De juiste DOOR wordt in ieder programma op het juiste moment ingezet. In de meeste programma's speelt borging door de leiders een cruciale rol. Daarnaast zijn de online tools via my.dooracademy.nl beschikbaar om online het geleerde te borgen. Op deze manier worden ambities ook op lange termijn waargemaakt. De meeste DOOR programma's vallen binnen de thema's sales, leiderschap en klantgerichtheid.

Vragen die klanten aan DOOR stellen, zijn:

  • Hoe kunnen wij de aanpak van onze sales veranderen?
  • Hoe gaan wij een omzet stijging via onze service benadering realiseren?
  • Hoe kunnen wij een nieuwe commerciële ambitie waarmaken?
  • Hoe zorgen wij dat de klantbeleving groeit?
  • Hoe de coachende en trainende vaardigheden van onze leiders verbeteren?
  • Hoe kunnen wij onze nieuwe propositie het best naar buiten brengen?

Thema's

DOOR helpt jou en jouw organisatie ambities te realiseren. De focus ligt op de thema's sales, leiderschap en klantgerichtheid. Ieder programma, of het nu voor jou als persoon is of voor een hele organisatie, is op maat ontwikkeld en afgestemd op de eigen situatie.

Ontwikkelen op elk niveau

DOOR realiseert ambities op elk niveau binnen de organisatie. Ook voor jou als individu zijn onze programma's beschikbaar. Dat noemen wij de open programma's, waarbij mensen uit verschillende organisaties een periode samenwerken om ambities te realiseren. Een open DOOR programma DOOR is altijd een persoonlijke "leerreis" binnen een van onze thema's. Via het eigen online platform www.my.dooracademy.nl zijn alle tools beschikbaar die de programma's nog effectiever maken. Zo zorgt DOOR er altijd voor dat jouw ambities kunnen worden gerealiseerd. 

Benieuwd wat DOOR in jouw specifieke situatie kan betekenen?

Plan een gratis inspiratiegesprek!