Artikel

Boeklancering 'Succes met de weekstart'

DOOR is trots op het nieuwe werk van DOOR Trainer Joost van der Weijden, dat op 9 november officieel is gepresenteerd aan publiek.  

Auteur: Joost van der Weijden

Datum: 04.12.2023

PERSBERICHT

DOOR Training & Coaching

Marten Meesweg 8, 3068 AV Rotterdam

Met trots onthult DOOR Succes met de Weekstart door Joost van der Weijden. Een boek dat leiders begeleidt naar effectieve teambetrokkenheid en productiviteit. Ontvang praktische inzichten voor betere communicatie en bereik samen grotere doelen. Een essentiële gids voor inspirerend leiderschap.

"In dit boek word je meegenomen in de kracht van de weekstart. Je zult merken, met het organiseren alleen ben je er nog niet. Het succes zit in de uitvoering. Daarom staat dit boek vol praktische tips en inzichten. Deze zijn natuurlijk ook toepasbaar in organisaties die werken met dagstarts." Aldus Joost van der Weijden.

Overhandiging aan Jordy van Leeuwen

Tijdens het Management Event 2023 werd het boek officieel overhandigd aan collega Jordy van Leeuwen, waarmee de betrokkenheid van het DOOR-team wordt benadrukt. Deze overhandiging markeert een moment van verbinding en toewijding aan inspirerend leiderschap.

''Inspirerend en heel erg praktijkgericht. Zeker aan te raden aan leiders die zoeken naar inspirerend leiderschap'' - Jordy van Leeuwen

 

-        EINDE PERSBERICHT -

Meer informatie

Wil jij ook bevlogen medewerkers, resultaatgericht samenwerken, ambities realiseren en impact maken? Wacht niet langer en download het e-book gratis via onderstaand invulformulier. Ontvang jij 'm direct via de mail. Simpel, toch?! Wil je liever een fysiek exemplaar? Voor €16,95 komt het boek naar je toe! Mail je gegevens naar info@doortraining.nl.