Artikel

Terugblik naar 2023

Het jaar 2023 was een verhaal van toewijding aan geven, groei en het aangaan van verbindingen die het verschil maken. Lees verder om al het moois van 2023 nog een keer mee te maken en bekijk snel de kerstvideo onderaan het artikel!

Datum: 19.12.2023

Geven

Het jaar 2023 stond bij DOOR in het teken van geven; geven aan elkaar, aan onze klanten en aan de maatschappij. Zo hebben onze medewerkers & ondernemers elk 250 euro geschonken aan een goed doel naar keuze, een nobel gebaar dat verbondenheid en het ondersteunen van anderen symboliseert. Lees hier welke doelen zijn gekozen door het DOOR-team.

Tijdens het DOOR-kerstfeest werd afgesloten door verschillende goede doelen uit te nodigen om samen met ons te dineren. Het was een warme en betekenisvolle avond waar verbindingen werden gesmeed en waar het DOOR-team samenkwam om gemeenschappen in de watten te leggen. Benieuwd wie er tijdens ons kerstfeest aanwezig waren? Bekijk snel het artikel

Naast deze prachtige momenten hebben we ons gecommitteerd aan groei door diverse evenementen te organiseren. The Future of Sales, Directie-event en het Management Event waren weer een groot succes! The Future of Sales bij Liemes in Utrecht was een mijlpaal in het delen van kennis en het ontwikkelen van nieuwe strategieën om samen met onze klanten te groeien op sales-vlak.

Het Directie-event op de Posbank bood een uitgelezen kans om te reflecteren op de successen van DOOR en om visies te delen die het fundament vormen van toewijding aan groei en verbondenheid.

Verder was het een inspirerende middag tijdens het Management Event bij de Prodentfabriek, waar Joost van der Weijden zijn nieuwe boek “Succes met de Weekstart” heeft gepresenteerd.

DOOR-groeien

In 2023 heeft DOOR ook een aantal nieuwe collega’s mogen verwelkomen. Een hele bijzondere is Dorus, onze AI-gedreven avatar. Artificial Intelligence is een belangrijke ontwikkeling die iedereen moet omarmen. Belangrijk is wel: Dorus is een verrijking, geen vervanging. Benieuwd naar Dorus en de voordelen? Lees het in het artikel. Naast Dorus zijn er nog andere collega’s bij het DOOR-team gekomen, bekijk alle nieuwe gezichten hier!

2023 was voor DOOR een jaar van geven, groeien en verbindingen leggen die blijvende impact hebben. We kijken vol enthousiasme uit naar het voortzetten van deze reis, waarbij we ons blijven inzetten om samen met onze klanten en onze gemeenschappen een verschil te maken. Met het einde van 2023 in zicht wenst DOOR Training & Coaching jullie allemaal hele fijne feestdagen toe en tot in 2024!