Partners

DOOR gelooft in samenwerken. Wanneer twee partijen samen meer kunnen bereiken dan alleen, dan loont samenwerken. Partners van DOOR delen de waarden van DOOR om ambities van klanten waar te maken én het verschil te maken voor een betere wereld.

Met welke organisaties werkt DOOR samen?

Samenwerken is erg belangrijk voor het succes van DOOR Training & Coaching. Op de eerste plaats staan klanten. DOOR kiest voor klanten die in dezelfde waarden als DOOR gelooft. Daarnaast werkt DOOR graag samen met organisaties die ambities of waarden met DOOR delen. Je ziet hier een greep uit de belangrijke organisaties waar DOOR graag mee samenwerkt of onderdeel van uit maakt.

DOOR International

DOOR Training & Coaching is onderdeel van DOOR International. DOOR International is een internationaal trainingsinstituut met een netwerk van meer dan 50 partners en meer dan 600 aangesloten trainers en coaches. DOOR kan wereldwijd organisaties helpen in 36 talen en 106 landen. Naast het eigen DOOR aanbod is DOOR International een globale vertegenwoordiger van programma's, zoals Getting Things Done, Franklin Covey, Partners in Leadership en talloze anderen. Ga voor meer informatie over DOOR International naar www.doortraining.com.

NVSM

Een belangrijke doelgroep voor DOOR zijn monteurs, service technici en service managers. Om ambities van technische organisaties waar te maken, is DOOR aangesloten bij de NVSM. De NVSM is de Nederlandse Vereniging voor Service Managers. Al bijna 35 jaar bevordert de NVSM de kennis, vaardigheden en mogelijkheden van deskundigen op het gebied van servicemanagement. Op de website www.nvsm.nl lees je meer informatie over de NVSM. Je kunt natuurlijk ook op onze website meer informatie vinden over service trainingen.

Hartekind

DOOR is businessclub lid van Stichting Hartekind en ondersteunt Stichting Hartekind in natura. Zo traint Bob van de Heuvel jaarlijks de vrijwilligers van Stichting Hartekind en heeft DOOR een stimulerende rol in het succesvol maken en houden van de Hartekind Businessclub. Stichting Hartekind zet zich in voor kinderen met een hartafwijking. DOOR gelooft in kinderen en de kracht van wetenschappelijk onderzoek en ondersteunt Hartekind daarom met hart en ziel. Kijk voor meer informatie over Stichting Hartekind op www.hartekind.nl.