Klanten

Klanten, daar doet DOOR het allemaal voor! De afgelopen 42 jaar hebben honderden DOOR klanten genoten van de aanstekelijke ambitie van DOOR Training & Coaching. Lees hieronder enkele ervaringen die klanten hebben met DOOR.

Mediq over de samenwerking met DOOR

Benieuwd naar waarom Mediq voor DOOR heeft gekozen?

 ‐ 

Bekijk de video!

Natuurmonumenten over DOOR

Benieuwd naar hoe DOOR Natuurmonumenten heeft geholpen met hun ambitie?

 ‐ 

Bekijk snel de video!

Voordat DOOR werd ingeschakeld hadden wij twee aparte Klantenservices, eentje voor de zorgvragen en eentje voor de particuliere schadevragen. Wij hebben ervoor gekozen om deze twee Klantenservices samen te voegen. Het programma van DOOR heeft ons geholpen om van informeren naar adviseren te gaan.
IAK Verzekeringen
Fikret Sinan
IAK Verzekeringen
Het programma van DOOR was zeer waardevol voor mij door de maximale aandacht die ik kreeg en door de effectieve oefening in de praktijk.
NN Investment Partners
Ewoud Tan
NN Investment Partners
Together with DOOR, we created the first training program in the brief history of our company. Bob and Kim took their time to really grasp the Swapfiets-mindset and to co-create the best possible program for us. Thanks to their enthusiasm and eagerness to always improve each session, it became a really hands-on, practical success.
Learning & Development Specialist, Swapfiets
Dries Salien
Learning & Development Specialist, Swapfiets

Nationale Nederlanden over DOOR

Henk Blok, Directeur Commercie

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?
Spar met een van onze specialisten over jouw uitdagingen en ambities!
De nadruk lag voor ons op continuïteit en een repeterend trainingsmodel, waarbij iedereen in de organisatie betrokken is. Dit was een mooi uitgangspunt voor de samenwerking met DOOR. Ik merkte al snel dat ons MT door het programma een veel hechtere eenheid ging vormen. De verantwoordelijkheid die bij een gezamenlijk doel hoort, ging als een olievlek door de organisatie. De aanpak is zeker niet vrijblijvend en dat werkt!
Summa Adviesgroep
Rob Hendrix
Summa Adviesgroep
De zeer ervaren praktijktrainers hebben met een volledig op onze situatie afgestemd programma een cultuurverandering tot stand gebracht. Dit heeft geleid tot een organisatie waarin de klant echt centraal staat.
VELUX
Michel Sombroek
VELUX
Het programma van DOOR zorgt ervoor dat je verder kijkt dan morgen en overmorgen. Hierdoor kunnen we resultaten realiseren op de lange termijn. En dat gebeurt ook!
Manager Operations, BMW Driving Experience
Dennis Zwemmer
Manager Operations, BMW Driving Experience

DOOR en IAK Verzekeringen

Met inzet van DOOR wilden IAK Verzekeringen hun mensen handvatten geven om van informeren naar adviseren te gaan. Benieuwd hoe?

Vraag meer informatie aan