Trainer & Coach

Ron Honsbeek

Dit is Ron. Ron is ondernemer. En Ron is retail! Hij ademt retail. Daarnaast is hij mens. Vader, man, vriend, collega en vrijwilliger. Bij Make-a-Wish. Ron zet daar zijn commerciële gave in om fondsen te werven voor kinderen met een levensbedreigende of ernstige ziekte.

Weerstand bestaat niet. Wrijving geeft altijd glans!

Over Ron

Ron is trainer en coach. Hij richt zich vooral op de retail en wholesale. Ron heeft jarenlange ervaring in de retail. Vanuit deze ervaring helpt hij retail ondernemers en medewerkers klanten te verrassen en loyaliteit te creëren. Wanneer Ron voor een groep mensen staat, krijgt hij iedereen mee. In zijn coaching helpt hij mensen te groeien. Naast trainer is Ron ook als agent samen met zijn team verantwoordelijk voor de distributie van het dameskleding merk More & More in Nederland.

Ron’s karaktereigenschappen:

  • Loyaal
  • Mensen mens
  • Leider
  • Retailer
  • Positief
  • Enthousiast

 

Ron stelt zich aan je voor

Nou Ron, wat hebben wij het met jou getroffen zeg! Je bent een leuke, enthousiaste en welbespraakte kerel. Ik heb echt mede door jou een super leuke dag gehad!
Andre de Geus
Fa Stokvis Content
Een gepassioneerd ondernemer. Een echt ‘mensen mens’. Met zijn charme krijgt Ron het onmogelijke gedaan. Hij gaat voor resultaat. Voor klanten. Voor Stichting ‘Make a Wish’. Geweldig om met Ron te werken. Een inspirator!
Joost van der Weijden
DOOR trainer & coach

Ron zijn trainingen

Ron is een zeer ervaren DOOR trainer. Hij is op zijn sterkst bij organisaties in de retail branche. Je ziet hieronder verschillende trainingen, waar Ron op zijn sterkst is!