Artikel

Online Sales Seminar

Tijdens een 12 uur durend marathonseminar zullen meer dan tien bekende trainers en sprekers een interactieve sales webinar geven. De grootste online bijeenkomst voor salesprofessionals en ondernemers ooit! DOOR-trainer Joost van der Weijden is hierbij te gast en deelt zijn visie over sales met jou!

Auteur: Manon de Jong

Datum: 08.05.2020

Maak je borst maar nat!

Crisis zorgt voor innovatie. Na het omzetten van het offline event The Future of Sales naar een online inspiratie-event volgt er volgende week donderdag meer moois online. Op 14 mei 2020 organiseren ‘De Commerciële Trainers’ het Online Sales Seminar: een dik twaalf uur durend marathonseminar waarin meer dan tien bekende trainers en sprekers op commercieel gebied een interactief webinar geven. De doelgroep: salesprofessionals en ondernemers. Het doel? Kennis delen, waarde creëren en donaties ophalen voor Stichting Het Vergeten Kind.

Deze dag staat in het teken van inspiratie, motivatie en kennis delen ten tijde van een crisis. Hoe kun je het beste op afstand je klanten ondersteunen? Hoe kun je op professionele wijze acquisitie blijven plegen? Wat zijn de best practises om business te blijven genereren?

Alleen kom je ver, samen kom je verder!

DOOR-trainer Joost van der Weijden kan jou hier als sales topspreker maar al te goed bij helpen. Daarom komt hij langs tijdens dit marathonseminar!

Heb jij misschien niet de hele dag de tijd om naar alle sprekers te luisteren? Of wil je precies op dát moment instappen dat DOOR-trainer Joost begint om 15:45? Geen probleem! Wanneer je je inschrijft voor het Online Sales Seminar is de digitale deur de hele dag geopend. Check hier het programma. Zet 14 mei 2020 dus in je agenda en meld je direct aan op www.onlinesalesseminar.nl.