Artikel

IAK Verzekeringen over DOOR

Met inzet van DOOR wilden IAK Verzekeringen hun mensen handvatten geven om van informeren naar adviseren te gaan. Wij spraken met Fikret Sinan, Supervisor Klantenservice, over zijn ervaring met DOOR.

Datum: 01.12.2018

Fikret over het programma

Het programma
“Voordat DOOR werd ingeschakeld hadden wij twee aparte Klantenservices, eentje voor de zorgvragen en eentje voor de particuliere schadevragen. Wij hebben ervoor gekozen om deze twee Klantenservices samen te voegen. Het programma van DOOR heeft ons geholpen in van informeren naar adviseren te gaan.

De medewerkers zijn erg positief over het programma. Ze zijn verrast door de inhoud en hebben echt het gevoel dat ze het werk nog beter kunnen doen, dan dat ze hiervoor al deden.”

Resultaten
“De directe samenwerking met DOOR heeft ervoor gezorgd dat de medewerkers meer voldoening uit het werk halen. Daarnaast hebben mijn supervisor collega en ik tips en handvatten van DOOR gekregen om de medewerkers nog beter te kunnen begeleiden.

Een aantal andere directe resultaten die wij hebben gezien, zijn de stijging in de sales, de polisdichtheid van onze klanten is gestegen, de klanttevredenheid is omhoog gegaan en de mensen op de vloer zijn ontzettend blij met de extra aandacht die ze aan klanten kunnen geven.”

Fikret over DOOR

“De mensen die ik bij DOOR heb leren kennen, zijn allemaal ontzettend energiek en open.
Ze hebben aandacht voor je en proberen je op de best mogelijk manier te helpen.

De waarschuwing die ik heb voor klanten van DOOR is: trainen is een middel, kwaliteit zit in de opvolging. Dus blijf altijd opvolgen!”

Training

Wil je meer informatie over de training die IAK Verzekeringen heeft gevolgd?