Blog

Op pad met...

Altijd al willen weten hoe een dag met een DOOR-trainer eruitziet? In deze serie nemen verschillende trainers je mee op pad. Ben jij al nieuwsgierig? Bekijk snel de onderstaande video's!

Auteur: Eden Smith

Datum: 17.03.2022

Hoe ziet een dag met een DOOR-trainer eruit?

Iedere organisatie is uniek. Net als ieder mens. Daarom is in onze visie ook ieder programma uniek.
De DOOR programma's worden vormgegeven en uitgevoerd door DOOR-trainers die allemaal ondernemer zijn. Zo spreekt, traint en coacht een DOOR-trainer altijd vanuit ruime ondernemerschapservaring. DOOR richt zich daarbij op de thema's sales, leiderschap en klantgerichtheid. Ben jij benieuwd hoe deze programma’s eruitzien in de praktijk? Bekijk hieronder de video’s!

Op pad met Gijs

In mei neemt Gijs ons mee op pad naar een kleurrijke bestemming. In de bollenstreek nemen we een kijkje in zijn trainingsprogramma met het leuke team van De Ree Holland & M&G.

Op pad met Mariska

In april neemt Mariska Beekman je mee op pad! Of moet ik zeggen op reis... Neem een kijkje in haar trainingsprogramma samen met andere DOOR-trainers in het Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten, met de enthousiaste reisbegeleiders van de Nederlandse Campeerautoclub! 🚐

Op pad met Bob

In maart neemt Bob van den Heuvel je mee op pad! Neem een kijkje in zijn trainingsprogramma met het enthousiaste team van Natuurmonumenten 🌿.