Open Huis

DOOR is hét aanstekelijk ambitieus trainings- en coachingsinstituut. Wil jij meer weten over onze organisatie? En heb jij altijd al trainer en/of coach willen worden? Dan ben je van harte welkom bij het Open Huis. We kijken uit naar je komst!

Prijs: Gratis

Datum: 08.09.2023

Samen kom je verder

Heb jij de ambitie trainer en/of coach te worden en wil jij die ambitie realiseren? DOOR Training & Coaching is op zoek naar #aanstekelijk ambitieuze trainers en coaches die als ondernemer binnen DOOR aan de slag willen. Als je klaar bent om de stap te wagen, dan is DOOR een ideale plek om dit te doen! Een bruisend team met 40 jaar ervaring. 

Tijdens het Open Huis is het doel om kennis te maken. Wij met jou, en jij met ons. Samen onderzoeken we of jouw toekomst bij DOOR ligt. Uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje. 

Locatie: TinyParks

Ben jij klaar voor de volgende stap? Als we je inschrijving ontvangen, nemen we contact met je op ter voorbereiding van het Open Huis. Voor je het weet is het 8 september. Tot dan!

Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Lena den Otter via +31 (0) 643755267 of mail naar info@doortraining.nl.