Trainer & Coach

Laura de Harder

Dit is Laura. Ze is gek op de natuur en kan uren doorbrengen in de bossen en aan de kust bij haar om de hoek in Alkmaar. Engeland is haar tweede thuis nadat ze 3 jaar in Londen woonde met haar gezin. Met haar bruisende enthousiasme weet ze mensen te inspireren, motiveren en in beweging te krijgen!

Ken jezelf en je zult altijd winnen.

Over Laura

Leiders en teams beter maken is wat Laura het allerliefste doet en als geen ander kan! Tijdens haar werk in het toerisme was zij verantwoordelijk voor diverse internationale salesteams. Als leidinggevende was zijn pragmatisch, hands on en sterk in het maken en leggen van verbinding in teams. Doorpakken doet Laura ook als trainer en coach, niet alleen vanuit de ratio maar ook vanuit gevoel. Met haar enthousiasme en positieve energie inspireert ze teams en leidinggevenden om ambities in kaart te brengen en te realiseren. Met een NOBCO en Insights Discovery accreditatie is Laura klaar voor jou!

Noot: Laura verricht haar werkzaamheden conform de Internationale Ethische Gedragscode. Klik hier voor de Internationale Ethische Code voor coaches. 

NOBCO               Discovery         

 

Laura haar karaktereigenschappen

  • Nieuwsgierig
  • Gedreven
  • Doortastend
  • Lief
  • Open

Laura stelt zich aan je voor

Laura haar programma's

Laura is een zeer ervaren DOOR trainer. Ze is op zijn sterkst in leiderschapsprogramma's. Je ziet hieronder verschillende programma's, waar Laura op haar sterkst is!