Trainer

Imane Hendriks

Dit is Imane! Imane is een business woman met pit, moeder van twee. Met haar creativiteit, bruisende energie en passie voor creëren & ontwikkelen is Imane een heuse visionair die resultaten boekt voor jou en jouw team. Nieuwsgierig? Dat kunnen we begrijpen :-).

Aspire to inspire before you expire!

Over Imane

Met ruim 15 jaar werkervaring in de financiële dienstverlening kent Imane de klappen van de zweep en kun je haar zeker doorgewinterd noemen. 

De laatste jaren is haar interesse verbreed en ligt de focus meer op de mens. Het besef dat de mens nog altijd het verschil maakt én zorgt voor toegevoegde waarde was een eye-opener. Een geheel nieuwe wereld ging open en puzzelstukjes vielen in elkaar: training & coaching is haar ding! Door Imane haar creativiteit, kennis en ondernemende instelling is zij in staat om van een leeg canvas kunst te maken. 

Imane haar karaktereigenschappen:

  • Creatief 
  • Nieuwsgierig 
  • Ondernemend 
  • Ambitieus 
  • Open & eerlijk 

Imane stelt zich aan je voor

Wat een power deze dame! Met haar enthousiasme en energie, gecombineerd met een grote dosis kennis en ervaring, is Imane in staat om iedere groep in de juiste mindset te krijgen. Hierdoor wordt trainen een feest!
Edwin Benne
DOOR Training & Coaching

Imane haar programma's

Imane is een zeer gedreven DOOR-trainer. Ze is op haar sterkst bij organisaties in de financiële dienstverlening. Je ziet hieronder verschillende programma's, waar Imane op haar sterkst is!