Trainer & coach

Edwin Benne

In de 35 jaar die Edwin als volleybalspeler, coach en manager in de topsport werkte, kreeg hij de kans zijn talenten en passie ten volle te benutten. Edwin is een teamspeler met commitment voor alles wat hij doet. Een volleybalkoning die je team en jou als leider verder helpt!

Ik heb nog nooit een wedstrijd gewonnen met mijn zwakke punten.

Over Edwin

Edwin heeft veel ervaring als leider. In zijn rol als oud-bondscoach heeft hij zijn leiderschapsstrepen meer dan ruim verdiend. Ook zijn rol als teamlid vervult hij verdienstelijk! Maar liefst twee keer heeft Edwin als speler op de Olympische spelen gestaan en daarbij een zilveren plak gewonnen in 1992. 😉 Met zijn overstap naar het bedrijfsleven in 2014 combineert Edwin zijn ervaring in de topsport met het ondernemerschap. 

Bij DOOR richt Edwin zich voornamelijk op leiderschaps- en teamontwikkeling. Ook spreekt Edwin graag op jouw bijeenkomst. Blaast hij jouw publiek binnenkort omver?! 

Edwin zijn karaktereigenschappen

  • Doelgericht
  • Enthousiast
  • Wilskrachtig
  • Verbindend
  • Sportief

Edwin stelt zich aan je voor

Door zijn topsportervaring is één ding belangrijk: resultaat boeken! Als fijn persoon combineert dit met veel verstand van zaken en natuurlijk overwicht. Edwin creëert snel een veilige omgeving.
Watze Monsma
DOOR Training & Coaching

Edwin zijn programma's

Edwin is een ervaren DOOR trainer. Je ziet hieronder verschillende trainingen, waar Edwin op zijn sterkst is!