Artikel

Proactieve sales: DOOR en AFAS schreven samen een boek

Op woensdag 30 oktober wordt het boek ‘Proactieve sales’ gelanceerd tijdens het event Future of Sales. Dit boek is het resultaat van een jarenlange samenwerking tussen DOOR Training & Coaching en AFAS. Daar zijn wij trots op!

Auteur: Rianne Nieuwenhuize

Datum: 29.10.2019

Als proactieve salesploeg het verschil maken

Sinds jaar en dag groeit AFAS met dubbele cijfers. “Maar wat als dat niet meer zo is? Zijn wij er als verkoopploeg dan klaar voor om alsnog records te breken?”, was de vraag die Bernard-Paul Hakkenberg zichzelf stelde toen hij aan zijn uitdaging begon als commercieel directeur. AFAS en DOOR hebben samen een salesploeg ontwikkeld die niet alleen in staat is om van iedere download een order te maken, maar die ook als proactieve salesploeg het verschilt maakt. Het boek ‘Proactieve sales’ helpt je als salesmanager én salesprofessional te gaan van reactief naar proactief. Het één is niet beter dan het ander. Daarom worden beide werelden beschreven in dit praktische boek.  

Over de schrijvers 

Bernard-Paul Hakkenberg is commercieel directeur bij AFAS, en daardoor elke dag bezig met zijn passie sales. Hij heeft AFAS tot een nog succesvollere salesorganisatie gemaakt in de vijf jaar dat hij commercieel directeur is. Joost Riphagen is sinds twee jaar algemeen directeur van DOOR Training & Coaching. Joost combineert zijn rol als inspirator en leider van DOOR met het onbezoldigd voorzitterschap van het goede doel Stichting Hartekind. Op deze manier brengt hij zijn talent voor commercieel leiderschap voor de DOOR klanten én de 25.000 hartekinderen in Nederland in de praktijk. 

Wil jij het boek 'Proactieve sales' ook lezen? Download het nu gratis!