Blog

DOOR Yara. Kijk je mee?

Yara van Kerkhof verrast ons met vlogs waarin ze ons meeneemt in haar reis naar goud in 2022. Een reis vol doorzettingsvermogen, humor en pieken en dalen. Gegarandeerd genoeg inspiratie én motivatie om zelf ook alles eruit te halen wat erin zit als het gaat om jouw eigen ontwikkeling; kijken dus!

Datum: 20.08.2021

Voordat je op play drukt :-)

DOOR helpt ambities te realiseren! Niet alleen van klanten; maar ook van goed doel Stichting Hartekind. Zo steunt DOOR Hartekind en top shorttrackster Yara van Kerkhof, geboren met een hartafwijking, in haar reis naar de spelen van 2022. In deze vlogs neemt Yara ons mee in haar leven. Lees hier meer over Yara en Stichting Hartekind.

Kijk je mee? Scroll snel verder!

Vlog 8 - Recap van het seizoen

In deze vlog neemt Yara van Kerkhof je mee in een recap van het afgelopen seizoen. Constant een camera in je hand houden om te vloggen viel nog niet mee, wat waren haar hoogte en diepte punten tijdens het filmen? En hoe gaat het nu met haar? Kijk nu snel mee!

Vlog 6 - Wedstrijd in China, reis naar Japan!

In deze vlog laat Yara je zien hoe ze zich voorbereid op de 500 meter wedstrijd in China, spannend! Je krijgt een kijkje in haar laatste training op de ijsbaan en hoe alles in China verloopt gezien de huidige maatregelen. Ook neemt ze jullie mee naar de wedstrijd en deelt Yara haar ervaring met jullie. Tijd voor een break? Dat zit er voorlopig nog even niet in. Ze vliegt daarna gelijk door naar Japan voor het volgende avontuur. Ga je weer met haar mee? Wij wel!

thu

Vlog 5 - Reis naar China, eerste wereldbeker!

In vlog 5 neemt Yara je mee in een intensieve training waar uithoudingsvermogen KEY is. Ook begint ze eindelijk aan de reis naar China. Het lang verwachte moment: Yara mag strijden voor de eerste wereldbeker! Reis je met haar mee?

yara vlog 5

 

Vlog 4 - Trainingskamp in Courmayeur en Hartekind Gala

In de nieuwste vlog van Yara neemt ze je verder mee in haar trainingen in Courmayeur. Van krachttraining tot schaatsen, en natuurlijk genieten van de natuur! Daarnaast was Yara aanwezig tijdens het Hartekind Gala in het Louwman Museum. Wat een bedrag is er opgehaald!

Ben je net zo geïnspireerd als wij? Bij 300 abonnees op YouTube verloten wij twee mooie sportpakketten. Ook Yara heeft hierin een verrassing toegevoegd! Snel abonneren dus.

Yara op de schaatsbaan

Vlog 3 - Krachttraining in Courmayeur

In DOOR Yara - Vlog 3 neemt shorttracktalent Yara van Kerkhof je mee naar de fysio. Even een check-up! Direct door naar Courmayeur waarbij Yara op de fiets springt en aan de slag gaat op de schaatsbaan. Vergeet niet te abonneren!

DOOR Yara vlog 3

Vlog 2 - Even een weekje zon!

In deze vlog neemt Yara je mee op haar vakantie door Italië. Een bootje huren, verse vis eten... heerlijk om zo te ontspannen. Bij thuiskomst kreeg Yara een onverwachte dopingcontrole. Benieuwd hoe zoiets in z'n werk gaat? Binnenkort vlog 3 online!

Vergeet je niet te abonneren? Een duimpje omhoog zou ook leuk zijn. Veel kijkplezier en tot de volgende keer!

Yara Vlog 2

Vlog 1 - Als een speer door Italië

In deze vlog neemt Yara je mee op de fiets door Hollands landschap, laat ze zien hoe ze traint met gebroken ribben (!!) én gaat ze als een speer in Italië! Nieuwsgierig?

Vergeet niet te abonneren! Binnenkort een nieuwe, inspirerende vlog online :-).

Yara van Kerkhof - Vlog 1