Artikel

Boris Hendriksen sluit zich aan bij DOOR

Boris Hendriksen sluit zich aan bij DOOR®. Boris heeft zich per 2021 aangesloten bij DOOR Training & Coaching als trainer op het gebied van Sales en Leiderschap.  Boris heeft ruim 20 jaar ervaring opgedaan in commerciële en leidinggevende posities.

Datum: 29.03.2022

Oprechte aandacht

Boris Hendriksen sluit zich aan bij DOOR®. Boris heeft zich per 2021 aangesloten bij DOOR Training & Coaching als trainer op het gebied van Sales en Leiderschap. Boris heeft ruim 20 jaar ervaring opgedaan in commerciële en leidinggevende posities.

Met zijn 20 jaar ervaring kan het niet anders dat Boris maar één doel heeft bij organisaties: het realiseren van commerciële uitdagingen! 

‘DOOR is super trots op de komst van Boris! DOOR® is een aanstekelijk ambitieus trainingsbureau voor duurzaam resultaat. Boris zijn gedrevenheid en ervaring in commerciële- en leidinggevende posities sluit perfect aan bij de visie van DOOR Training & Coaching’, aldus CEO Joost Riphagen. 

‘Vertrouwen en betrokkenheid zijn de basis voor zowel een succesvol verkoopproces als een succesvol team. En dat bereik je met oprechte aandacht voor je klant en jouw team. Door me echt te verdiepen in klanten en teams heb ik de afgelopen jaren verscheidene bedrijven helpen groeien. Wil jij als verkoper of leider meer uit jezelf en jouw team halen: ik zet graag mijn ervaring en passie in om jou nog succesvoller te helpen worden.’   

Vragen over dit persbericht kunnen gesteld worden aan Hessel de Vries van DOOR Training & Coaching via het nummer 085-7731004 of via info@doortraining.nl.